Molimo Vas unesite OEM ili FAD broj u polje za pretragu.
Pretraga po OEM broju moguća u formi zapisa kombinacije brojeva (1,2,3...), druge karaktere, znakove i prazna mesta (razmake) nije moguće koristiti.
Pretraga po FAD broju moguća u formi zapisa kombinacije brojeva (1,2,3...), sa i bez tačke (.) druge karaktere, znakove i prazna mesta (razmake) nije moguće koristiti.

Nastup na sajmu AUTOMECHANIKA u Frankfurtu

FAD je, sada pod novim imenom, nastavio tradiciju i ove godine nastupio na sajmu „Automechanika“, koji se održava u Frankfurtu. Automechanika je sajam posvećen autoindustriji i to segmentu aftermarketa, i predstavlja najznačajniji sajam za komponentaše koji svoje proizvode žele da plasiraju na ino tržištima.

Ove godine je na sajmu, koji je održan od 14. do 17. septembra, učestvovalo preko 4.500 izlagača iz preko 70 zemalja sveta. Sajam je posetilo blizu 140.000 posetilaca.

FAD je izlagač na ovom sajmu od 1996. godine. Cilj ovogodišnjeg nastupa bio je da se, kako postojećim, tako i bivšim i potencijalnim kupcima, pošalje jasna poruke da FAD nastavlja sa poslovanjem i da ozbiljno računa na ovaj segment.