Loading…

Kvalitet

potvrđuju sertifikati TS 16949 i ISO 9001

  • 0

Molimo Vas unesite OEM ili FAD broj u polje za pretragu.
Pretraga po OEM broju moguća u formi zapisa kombinacije brojeva (1,2,3...), druge karaktere, znakove i prazna mesta (razmake) nije moguće koristiti.
Pretraga po FAD broju moguća u formi zapisa kombinacije brojeva (1,2,3...), sa i bez tačke (.) druge karaktere, znakove i prazna mesta (razmake) nije moguće koristiti.

Kvalitet

 

Kvalitet FAD-ovih proizvoda potvrđuju sertifikati TS 16949 i ISO 9001, kao i osvojena tržišta – više od 40 zemalja na četiri kontinenta. Zahvaljujući tradiciji dužoj od pola veka i strogoj kontroli proizvodnje, prepoznatljivi kvaliteta proizvoda garantuje bezbednost korisnika motornih vozila. Milioni naših proizvoda su svuda oko Vas, a pečat Vaše sigurnosti s ponosom nosimo već 55 godina.

 img560  img562

SERTIFIKOVANA PROIZVODNJA

Svojim specijalizovanim znanjem i iskustvom iz oblasti konstruisanja, proizvodnje i proveravanja delova za upravljanje i oslanjanje, koje je u proteklih 55 godina, svakodnevno i višestruko, teoretski i praktično, proveravano i usavršavano, FAD je izborio sebi ime i mesto partnera automobilske industrije, rešavajući korektno složene tehničke zahteve svojih kupaca, zadovoljavajući pritom stroge kriterijume sigurnosti. Obezbeđenje sigurnosti učesnika u saobraćaju – to je prva, glavna, svakodnevna i neprekidna briga FAD-a. Briga i nadzor nad sigurnošću proizvoda FAD počinje pre ulaska, nastavlja se unutra i traje dugo nakon izlaska iz FAD-a.

 

qa logo en

p0001 IQNet jpeg